News

Dar ce veți face vara? :)

Dragi prietene, am lansat de curând colecția noastră de vară 2016. Această colecție, vine în primul rând ca un răspuns la întrebarea pe care ne-o pun foarte mulți prieteni ai brandului MARA: “Dar ce veți face vara? :)”

Vara se poartă bumbac, iar noi avem fire de bumbac subțiri, pe care le împletim cu drag. Verile sunt foarte calde, din acest motiv se recomandă bumbacul pentru că acesta are niște proprietăți extraordinare:

  1. Respiră.  Spre deosebire de majoritatea materialelor sintetice, bumbacul absoarbe transpirația de pe corpul dumneavoastră și o evaporă. Acesta funcționează ca un prosop, care absoarbe umiditatea și o îndepărtează de pielea dvs și descurajează dezvoltarea bacteriilor.
  1. Moale.  Bumbacul este o țesătură moale și elastică, care este confortabilă de purtat.
  1. Izolează temperatura.  Bumbacul nu conduce temperatura bine, ceea ce îl face un izolator. Păstrează răcoarea vara si cald iarna, permițându-vă să fie vă confortabil pe tot parcursul anului.
  1. Natural.  În timp ce materialele sintetice sunt fabricate cu chimicale, bumbacul este un material natural care nu irită pielea.
  1. Non-alergic.  Stofa de bumbac nu provoacă alergii ale pielii, motivul pentru care este recomandat pentru copii și persoanele cu pielea sensibila. Acesta este, de asemenea, unul dintre motivele pentru utilizarea lui în bandaje și tifon.
  1. Rezistent.  Fibrele de bumbac sunt filate intr-un fir care este puternic si durabil. De fapt, acesta este de 30 la sută mai puternic atunci când este ud, astfel incat să poată rezista mai mult decât câteva spălări.

Noua noastră colecție are culori calde, pastelate perfecte pentru vară și au un design minimalist, atât bodycon, cât și mai largi și confortabile. 

Vă invităm să faceți shopping on-line în Moldova pe site-ul nostru www.mara.md, cu livrare la acasă sau la oficiu sau să intrați în showroom-ul nostru de pe Columna 86. Orele noastre de lucru sunt Luni-Vineri de la 16.00-20.00 și Sâmbăta de la 11.00-17.00 sau să ne contactați pe pagina noastră de Facebook sau la nr. 079663166 pentru o vizită la o altă oră convenabilă dvs. 


Cu drag,

Femeile MARA

Contact Form